7333 sekunder Johanna STILLBILDER

Bild 1. Från filmen 7333 sekunder Johanna i regi av Anette Skåhlberg. Med Robert Fransson som Jesper och Anette Skåhlberg som Johanna. Stillbild av fotograf Stewen Quigley.

Bild 2. Från filmen 7333 sekunder Johanna i regi av Anette Skåhlberg. Med Robert Fransson som Jesper och Anette Skåhlberg som Johanna. Stillbild av fotograf Stewen Quigley.

Bild 3. Från filmen 7333 sekunder Johanna i regi av Anette Skåhlberg. Med Robert Fransson som Jesper och Anette Skåhlberg som Johanna. Stillbild av fotograf Stewen Quigley.

Bild 4. Från filmen 7333 sekunder Johanna i regi av Anette Skåhlberg. Med Josefine Olsson som Maja och Anette Skåhlberg som Johanna. Stillbild av fotograf Stewen Quigley

Bild 5. Från filmen 7333 sekunder Johanna i regi av Anette Skåhlberg. Med Thorsten Andreassen som Filip och Anette Skåhlberg som Johanna. Stillbild av fotograf Stewen Quigley.

Bild 6. Från filmen 7333 sekunder Johanna i regi av Anette Skåhlberg. Med Anette Skåhlberg som Johanna. Stillbild av fotograf Stewen Quigley.

Bild 7. Från filmen 7333 sekunder Johanna i regi av Anette Skåhlberg. Med Thorsten Andreassen som Filip och Anette Skåhlberg som Johanna. Stillbild av fotograf Stewen Quigley.

Bild 8. Från filmen 7333 sekunder Johanna i regi av Anette Skåhlberg. Med Josefine Olsson som Maja och Anette Skåhlberg som Johanna. På bilden syns även filmfotograf Jesper Klevenås. Stillbild av fotograf Stewen Quigley.

Bild 9. Från långfilmen 7333 sekunder Johanna i regi av Anette Skåhlberg. På bilden syns Anette Skåhlberg som Johanna i Fyrisån. Stillbild av Stewen Quigley.

Bild 10. Från långfilmen 7333 sekunder Johanna i en enda tagning i regi av Anette Skåhlberg. På bilden syns Anette Skåhlberg som Johanna och Josefine Olsson som Maja. Stillbild av Stewen Quigley.

Bild 11. Från långfilmen 7333 sekunder Johanna i en enda tagning i regi av Anette Skåhlberg. På bilden syns Anette Skåhlberg som Johanna, Thorsten Andréassen som Filip och Josefine Olsson som Maja. Stillbild av Stewen Quigley.

Bild 12. Från långfilmen 7333 sekunder Johanna i en enda tagning i regi av Anette Skåhlberg. På bilden syns Anette Skåhlberg som Johanna och Robert Fransson som Jesper. Stillbild av Stewen Quigley.

Bild 13. Från långfilmen 7333 sekunder Johanna i en enda tagning i regi av Anette Skåhlberg. På bilden syns Anette Skåhlberg som Johanna och Robert Fransson som Jesper. Stillbild av Stewen Quigley.

Bild 14. Från långfilmen 7333 sekunder Johanna i en enda tagning i regi av Anette Skåhlberg. På bilden syns Josefine Olsson som Maja. Stillbild av Stewen Quigley.

Bild 15. Från långfilmen 7333 sekunder Johanna i en enda tagning i regi av Anette Skåhlberg. På bilden syns Thorsten Andréassen som Filip. Stillbild av Stewen Quigley.

Bild 16. Från långfilmen 7333 sekunder Johanna i en enda tagning i regi av Anette Skåhlberg. På bilden syns Anette Skåhlberg som Johanna ochThorsten Andréassen som Filip. Stillbild av Stewen Quigley.

Bild 17. Från långfilmen 7333 sekunder Johanna i en enda tagning i regi av Anette Skåhlberg. På bilden syns Robert Fransson som Jesper. Stillbild av Stewen Quigley.

Bild 18. Från långfilmen 7333 sekunder Johanna i en enda tagning i regi av Anette Skåhlberg. På bilden syns Thorsten Andréassen som Filip och Anette Skåhlberg som Johanna. Stillbild av Stewen Quigley.

Bild 19. Bakombild från långfilmen 7333 sekunder Johanna i en enda tagning i regi av Anette Skåhlberg. På bilden syns filmfotograf Jesper Klevenås och C-foto Shazi Özdemyr.Stillbild av Stewen Quigley.

Bild 20. Bakombild från långfilmen 7333 sekunder Johanna i en enda tagning i regi av Anette Skåhlberg. På bilden syns när stora delar av teamet tar sig fram längs Uppsalas gator. Stillbild av Stewen Quigley.

Bild 21. Bakombild från långfilmen 7333 sekunder Johanna i en enda tagning i regi av Anette Skåhlberg. På bilden syns när stora delar av teamet tar sig fram längs Uppsalas gator. Stillbild av Stewen Quigley.

Bild 22. Bakombild från långfilmen 7333 sekunder Johanna i en enda tagning i regi av Anette Skåhlberg. På bilden syns filmfotograf Jesper Klevenås och Robert Fransson som Jesper och Anette Skåhlberg som Johanna. Stillbild av Stewen Quigley.

Bild 23. Bakombild från långfilmen 7333 sekunder Johanna i en enda tagning i regi av Anette Skåhlberg. På bilden syns när en del av teamet befinner sig inne på Clarion hotell Gillet och filmar. Stillbild av Stewen Quigley.

Bild 24. Bakombild från långfilmen 7333 sekunder Johanna i en enda tagning i regi av Anette Skåhlberg. På bilden syns Anette Skåhlberg ropa Tystnad Tagning precis innan tagning och intill henne står skådespelaren Josefine Olsson. Stillbild av Stewen Quigley.

Bild 25. Bakombild från långfilmen 7333 sekunder Johanna i en enda tagning i regi av Anette Skåhlberg. På bilden syns i förgrunden filmfotograf Jesper Klevenås filma Anette Skåhlberg som Johanna. Stillbild av Stewen Quigley.

Bild 26. Bakombild från långfilmen 7333 sekunder Johanna i en enda tagning i regi av Anette Skåhlberg. På bilden syns när delar av teamet tar sig fram längs Uppsalas gator. I vagnen befinner sig filmfotograf Jesper Klevenås. Stillbild av Stewen Quigley.

Här följer stillbilder och bakombilder från filmen 7333 sekunder Johanna.
(OBS! Vid användande av bilder så skall filmen, regissören, skådespelarna på bilden samt stilbildsfotograf anges som texten visar vid varje bild - scrolla över bilden så ser ni)
Om det ej går att ladda ner var vänlig kontakta press@stopbok.com så ordnar vi en mailöverföring av de bilder ni vill ha.(och ange då det nummer som står bilden det gäller) 
Trailers: https://youtu.be/HI27dkXevlk samt https://youtu.be/QG6uA-7EAJg